Odštampajte ovu stranicu
utorak, 02 decembar 2014 13:31

Vršačka ulična olimpijada kandidovana za najbolji omladinski projekat

Napisao 
Ocenite ovaj članak
(7 glasova)

Vršačka ulična olimpijada kandidovana je za najbolji omladinski volonterski projekat u 2014. godini!

Projekat Unije studenata opštine Vršac - "Vršačka ulična olimpijada" je najbolje ocenjen projekat Južnog Banata od strane Resurs centra za omladinu i sport – Inicijative imladih Opovo i kao takav će u petak u Domu omladine Beograda konkurisati i za nagradu za najbolji omladinski volonterski projekat u 2014 godini.

Vršačka ulična olimpijada je projekat koji je okupio preko 250 sportista iz 12 različitih gradova. Na samoj organizaciji ovog događaja radilo je 15 članova Unije i više od 40 volontera. Opširnije o celom događaju možete pročitati klikom ovde. O celom događaju je snimljen film koji je premijerno prikazan u kongresnoj dvorani centra Millennium 21. septembra.

U finalnom izboru učestvuje ukupno 25 projekata iz 25 okruga Srbije. Izuzetna nam je čast da je Vršačka ulična olimpijada među 25 najboljih i ovim putem se zahvaljujemo svim saradnicima, učesnicima, volonterima, sponzorima i prijateljima projekta koji su pomogli da se projekat realizuje.

Pročitano 2793 puta Poslednji put izmenjeno utorak, 02 decembar 2014 15:18
Unija studenata Vršac

Unija studenata Vršac je nevladina, neprofitna organizacija osnovana sa ciljem jačanja studentske zajednice na teritoriji opštine Vršac.

 

office@studentivrsac.org

Adresa sajta www.studentivrsac.org