Odštampajte ovu stranicu
četvrtak, 23 jul 2015 13:27

Verbalisti – Jezičko putovanje Njujork

Napisao 
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

>> Uz pomen Unije Studenata dobijate popust od 50EUR na programe Verbalista. <<


Zovu ga „glavni grad sveta“, „grad koji nikada ne spava“ i „Velika jabuka“. Svi nadimci mu pristaju,
imajući u vidu da je Njujork jedan od najnaseljenijih gradova sveta, centar svetske ekonomije, politike, međunarodnih odnosa, kulture, mode i šou biznisa.

Možete birati kurs u trajanju od 2, 3, 4 ili više sedmica. Nastava je organizovana u prepodnevnim ili poslepodnevnim časovima, a jedan čas traje 50 minuta. Ako želite brže napredovanje moguće je uplatiti English Plus program – 5 individualnih časova nedeljno po ceni od $320 nedeljno.

Opšti engleski se može slušati i 6 časova dnevno (28 časova nedeljno, 09.00-15.30h), isto koliko časova ima i kurs poslovnog engleskog jezika (Business English)
koji polaznike direktno vodi ka polaganju ispita za međunarodno priznatu BEC (Cambridge Business English Certificate) diplomu.

Program English for Beginners namenjen je potpunim početnicima. Nastava se organizuje 4 puta godišnje, traje 4 nedelje i održava se u prepodnevnom terminu u malim
grupama do 8 polaznika. Na cenu iskazanu u tabeli za četvoronedeljni kurs engleskog jezika za apsolutne početnike treba dodati $80. Datumi početka ovog programa u 2015: 2. februar, 6. april, 29. jun, 3. avgust i 8. septembar.

Pročitajte više.

Pročitano 2590 puta Poslednji put izmenjeno utorak, 28 jul 2015 14:51
Unija studenata Vršac

Unija studenata Vršac je nevladina, neprofitna organizacija osnovana sa ciljem jačanja studentske zajednice na teritoriji opštine Vršac.

 

office@studentivrsac.org

Adresa sajta www.studentivrsac.org