Odštampajte ovu stranicu
petak, 30 oktobar 2015 19:08

Dodela Cambridge sertifikata u Vršcu

Napisala 
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Svečana dodela međunarodno priznatih diploma iz engleskog jezika održaće se u subotu 31. oktobra  u 10 časova u prostorijama škole Alpha lingua ( Dvroska 15, prvi sprat).  Sertifikate će učenicima svečano predati Aleksandar Ilic, savetnik i predstavnik Cambridge ispita za Srbiju. Po završetku svečane dodele održaće se maskenbal za najmađe učenike škole povodom “Noći veštica” od 12.00 do 13.30 časova.
 
Ukupno 23 učenika ove škole je, u prvoj polovini ove godine ostvarilo zavidne rezultate na Cambridge ESOL ispitima, i dobilo pravo na KET, PET, FCE, CAE i CPE sertifikate. To je izvanredan uspeh za školu "Alpha lingua" i za grad Vršac.
 
"Alpha lingua"je škola stranih jezika koja u Vršcu radi od 1998, a svoje učenike izvodi na ESOL Cambridge ispite još od 2000. godine. U proteklih 16 godina preko 230 učenika je svojim dugim i vrednim radom zaslužno dobilo međunarodne diplome i zahvaljujući njima upisalo se na osnovne ili master studije na fakultetima u inostranstvu, dobilo bolji posao, ili nije imalo potrebu da polaže ispit iz engleskog jezika na fakultetu. Stvorivši potrebu i naviku polaganja ovih ispita, škola je usmerila svoj rad prevenstveno na pripremu za ispite i u tom program tesno sarađuje sa Britanskim savetom, najznačajnijom britanskom institucijom zaduženom za kulturu i obrazovanje.
 
Pročitano 2360 puta Poslednji put izmenjeno petak, 30 oktobar 2015 19:15
Jasmina Krajovan

You have to find what sparks a light in you so that you, in your own way, can illuminate the world

 

 

jasmina.krajovan@studentivrsac.org