Odštampajte ovu stranicu
ponedeljak, 16 novembar 2015 11:35

Petnica raspisuje konkurs

Napisala 
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)
Istraživačka stanica Petnica poziva sve srednjoškolce iz Srbije i regiona koji bi voleli da se oprobaju u naučno-istraživackom radu, nauče nešto novo i da se druže sa vršnjacima sličnih interesovanja, da se prijave na sedmodnevni seminar. Polaznici imaju priliku da učestvuje na tri do pet programa, a rok za prijavu je 20. novembar 2015!
 
Petnica podstiče sve učenike da se usavršavaju, prošire svoje vidike i nauče nešto novo, bez obzira na prosek ocena. Ocene nisu presudan faktor u selekciji, jer je interesovanje i motivacija mnogo važnija.
 
Formulare za prijavu možete naći OVDE.
 
Istraživacka stanica Petnica je jedninstvena institucija za rad sa srednjoškolcima zainteresovanim za prirodne, matematičke, tehničke i društvene nauke. Podstiču se svi učenici da se prijave, bez obzira odakle dolaze i bez obzira na socio-ekonomsko stanje u porodici.
Stručni selekcioni tim će posebno obratiti pažnju na kandidate koji dolaze iz malih ili siromašnih sredina. Finansijsko stanje škole ili porodice ne sme biti selekcioni faktor za izbor najboljih učesnika Programa u Petnici.
 
Pročitano 2521 puta Poslednji put izmenjeno ponedeljak, 16 novembar 2015 11:45

Srodni članci