nedelja, 23 novembar 2014 13:33

Sajam organizatora volontiranja i volontera - "ŠIRIMO OSMEH"

Napisao 
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Povodom Međunarodnog dana volontera 5. decembra 2014. godine , Regionalni volonterski centar – Pančevo organizuje Sajam organizatora volontiranja i volontera - "ŠIRIMO OSMEH" u dvorani “Apolo”, 5. decembar 2014. godine od 12h do 15h.

Ideja sajma je da volontere uputi ka prilikama za volontiranje i obezbedi svim učesnicima izlagačima mogućnost da se predstave i prezentuju svoj rad i volonterske programe koje nude. Sajam je osmišljen tako da volontere informiše o organizacijama u kojima mogu da se angažuju i da ih podstakne da se aktiviraju u nekoj od njih.

Veliki broj mladih nije dovoljno dobro informisan o programima i sadržajima koji ih okružuju, a u kojima mogu da učestvuju. Sa druge strane, organizatori volontiranja često imaju problem da dođu do novih članova/volontera. Sajam je osmišljen tako da ove dve strane – volontere i organizatore volontiranja – upozna i spoji, s namerom da podstakne što veći broj mladih da se društveno aktivira.

Program sajma “Širimo osmeh“ možete preuzeti sa sledećeg linka: http://bit.ly/sirimOsmeh

Sajam “Širimo osmeh” organizuje Regionalni volonterski centar. Regionalni volonterski centar spaja volontere sa prilikama za volontiranje i organizatore volontiranja sa volonterima koji su im potrebni, vrednuje i nagrađjuje volonterski rad, i promoviše volonterizam kao poželjan oblik društvenog ponašanja.

Projekat Regionalnog volonterskog centra podržan je od strane Ministarstva omladine i sporta, a radom RVC-a administrira udruženje Connecting people, uz partnerstvo sa Kancelarijom za mlade i Domom omladine Pančevo i jos pet organizacija civilnog društva iz Pančeva.

Više o Regionalnom volonterskom centru mozete saznati na adresi: rvc.rs i fejsbuk stranici https://www.facebook.com/rvcpa

Pročitano 2512 puta Poslednji put izmenjeno nedelja, 23 novembar 2014 13:35
Unija studenata Vršac

Unija studenata Vršac je nevladina, neprofitna organizacija osnovana sa ciljem jačanja studentske zajednice na teritoriji opštine Vršac.

 

office@studentivrsac.org

Adresa sajta www.studentivrsac.org

Budi u toku! :)

Prijavite se na mejling listu kako biste na vreme dobili važna obaveštenja.

Anketa

Šta vidite kao najveći problem mladih u Vršcu?

Nasilje - 16.2%
Nedostatak kulturnih sadržaja - 11.1%
Nedovoljno razvijen noćni život - 9.4%
Nedostatak mesta za rekreativne aktivnosti - 6%
Nedostatak posla/stručne prakse - 46.2%
Nedostatak neformalnih edukacija - 11.1%

Ukupno glasova: 117
Glasanje je završeno, dana : avgust 17, 2017

edukacija-logo-kursevi

Baner 231x173

 

  • 1
  • 2
  • 3

parakvadvs

ArchLAB

VrsacPlus

Cefix

TOV

PokrajinskiSekretarijatZaSportIOmladinu

VAK

KulturniCentarVrsac

OklagijaRS

iserbia

OpstinaVrsac

PricajmoOTome

eVrsac

ClickMan

VrsacMOJKraj