četvrtak, 04 decembar 2014 17:27

Prijavi se da zajedno proglasimo Marfijev zakon nevažećim!

Napisala 
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Iako projekat nije namenjen prevazilaženju straha od smrti, ujeda zmija, letenja ili zatvorenog prostora,  može pomoći da se savlada strah koji sledi odmah nakon gore navedenih, strah od javnog nastupa.
 
Seminar “Znanjem protiv Marfija” održaće se 20. i 21. decembra 2014. godine. Organizator ovog događaja četvrtu godinu za redom je FON-ov centar za razvoj karijere. Tokom dvodnevne teorijske i praktične edukacije u prostorijama Beogradskog sajma i na Fakultetu organizacionih nauka, delegati će se baviti temom javnog nastupa. Cilj je da studenti, učeći od vrhunskih stručnjaka, savladaju veštinu javnog prezentovanja. Učesnici će imati priliku da saznaju i do kakvih sve neplaniranih situacija može doći prilikom prezentovanja i kako te situacije uspešno rešiti u svoju korist.
 
„Zadovoljstvo mi je što sam dobila priliku da ove godine vodim projekat Znanjem protiv Marfija. Ovaj seminar omogućava mladima da uče od kvalitetnih, renomiranih predavača. Organizacioni tim želi da omogući učesnicima da ostvare važne kontakte i razviju osobine koje se traže na tržištu rada. Istovremeno, mi u organizaciji stičemo važno iskustvo u organizovanju i stvaramo poznanstva koja nam mogu značiti u budućoj karijeri.“ Izjavila je Vanja Popović, koordinator projekta Znanjem protiv Marfija.
 
Pozivamo sve zainteresovane studente Beogradskog univerziteta da prate sajt www.fonovcentar.rs , kao i zvaničnu Facebook stranicu gde će moći da pronađu sve informacije o projektu kao i o načinu učestvovanja na istom.
Pročitano 4108 puta
Aleksandra Zarija

Studentkinja Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu.

Anketa

Šta vidite kao najveći problem mladih u Vršcu?

Nasilje - 16.2%
Nedostatak kulturnih sadržaja - 11.1%
Nedovoljno razvijen noćni život - 9.4%
Nedostatak mesta za rekreativne aktivnosti - 6%
Nedostatak posla/stručne prakse - 46.2%
Nedostatak neformalnih edukacija - 11.1%

Ukupno glasova: 117
Glasanje je završeno, dana : avgust 17, 2017

edukacija-logo-kursevi

Baner 231x173

 

  • 1
  • 2
  • 3

PokrajinskiSekretarijatZaSportIOmladinu

parakvadvs

Cefix

PricajmoOTome

eVrsac

iserbia

edukacija

ArchLAB

VAK

VrsacPlus

ClickMan

TOV

OpstinaVrsac

VrsacMOJKraj

KulturniCentarVrsac