nedelja, 05 oktobar 2014 21:48

Foto konkurs “Ja, građanin”

Napisao 
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Učestvuj u našem foto konkursu, osvoji neke od nagrada i tvoja fotografija može da bude deo putujuće izložbe u zemljama EU!

Tema: “Ja , građanin” – fotografije koje prikazuju oblike aktivnog građanstva društvu. Šta je to što nas čini građanima na lokalnom, nacionalnom i/ili evropskom nivou? Iskoristi svoj foto-aparat ili pametan telefon i pokaži drugima šta znači biti aktivan građanin.

Ko može da učestvuje: Amateri i profesionalci

KATEGORIJE :

osnovci
omladina do 30 godina
odrasli
Format: JPEG, veličina: 2000 px najduža strana ( mak. 5MB ) Fotografije moraju biti naslovljene ” Ime_Prezime_Zemlja.jpg “, zajedno sa kratkim opisom od 2-3 reda o fotografiji . Jedan autor može poslati najviše 3 fotografije. Fotografije se šalju na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do 12. oktobra 2014. godine u 12:00 časova. U okviru mejla napišite svoje zanimanje, mesto, kontakt telefon, twitter nadimak (ukoliko ga imate) i godinu rođenja.

Odabrani radovi će biti prikazani na međunarodnoj putujućoj izložbi, a najbolji radovi će biti nagrađeni muzičkim plejerom u kategoriji osnovaca, foto aparatom u kategoriji omladinaca i odraslih, kao i knjigama za sve kategorije, na otvaranju izložbe koje će krajem oktobra biti održana u Beogradu. Pravo učešća na konkursu imaju svi građani i građanke Evrope.

Pristigle fotografije će biti objavljene na našem sajtu, facebook i twitter nalogu. Slanjem fotografija se odričete autorskih prava.

Konkurs “Ja, Građanin” se realizuje u okviru projekta “Yes for Citizenship” u organizaciji Centrum voľného času iz Slovačke, u saradnji sa CET Platformom i još 6 partnershih organizacija uz podršku Evropske komisije u okviru programa Evropa za građane. Projekat obuhvata niz seminara, debata, koferencija, info-dana i sastanaka građana s ciljem igradnje aktivnog evropskog građanstva, razmene iskustva i primera dobre prakse. Glavni ciljevi projekta su podizanje svesti o potrebni aktivnog građanstva na lokalnom i evropskom nivou, razvoj osećanja odgovornosti i pripadnosti ujedinjenoj Evropi, pravljenje mreže organizacija u bratskom gradovima, kao i informisanje građana i sprovođenje sastanaka o aktivnom.

Originalni izvor: http://cetplatform.org/2014/10/04/foto-konkurs-ja-gradjanin/

Pročitano 3515 puta
Unija studenata Vršac

Unija studenata Vršac je nevladina, neprofitna organizacija osnovana sa ciljem jačanja studentske zajednice na teritoriji opštine Vršac.

 

office@studentivrsac.org

Adresa sajta www.studentivrsac.org

Anketa

Šta vidite kao najveći problem mladih u Vršcu?

Nasilje - 16.2%
Nedostatak kulturnih sadržaja - 11.1%
Nedovoljno razvijen noćni život - 9.4%
Nedostatak mesta za rekreativne aktivnosti - 6%
Nedostatak posla/stručne prakse - 46.2%
Nedostatak neformalnih edukacija - 11.1%

Ukupno glasova: 117
Glasanje je završeno, dana : avgust 17, 2017

edukacija-logo-kursevi

Baner 231x173

 

  • 1
  • 2
  • 3

TOV

OklagijaRS

eVrsac

parakvadvs

edukacija

ClickMan

PricajmoOTome

PokrajinskiSekretarijatZaSportIOmladinu

VAK

VrsacPlus

ArchLAB

KulturniCentarVrsac

OpstinaVrsac

VrsacMOJKraj

iserbia