sreda, 29 april 2015 15:12

Program stipendiranja studenata – leto 2015.

Napisao 
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Evropski pokret FUTURIS, u skladu sa svojim ciljevima promovisanja važnosti sekundarnog obrazovanja kod omladine, u saradnji sa Obrazovnim centrom EQUILIBRIO organizuje i tokom leta 2015. Program stipendiranja studenata.

Pravo na apliciranje imaju studenti svih univerziteta u Srbiji bez obzira da li su koristili ovu vrstu stipendije u prethodnim Programima stipendiranja studenata. Program stipendiranja studenata se realizuje tokom letnjeg raspusta (dve nedelje u julu ili avgustu) i omogućava pohađanje opštih ili specijalizovanih kurseva stranih jezika, jezičkih radionica i specijalizovanih seminara. Ovog leta studenti će imati priliku da naučite jedan od 12 ponuđenih jezika: engleski, nemački, italijanski, ruski, norveški, švedski, španski, francuski, portugalski, arapski, kineski i japanski!

Program je osmišljen tako da su radnim danima prepodnevni i dnevni termini rezervisani za druženje u učionici i nastavu stranog jezika, dok su vikendi rezervisani za stručne seminare, jezičke radionice i kulturne večeri stranih zemalja i sve to uz druženjesa kolegama iz cele Srbije.

Za kolege koje ne studiraju u Beogradu i koje nemaju mogućnost sopstvenog smeštaja (kod svoje rodbine, prijatelja, u hotelu...) obezbeđen je smeštaj u studentskom domu/hostelu po posebnim uslovima samo za učesnike Programa stipendiranja.

Detaljne informacije o programu, uslovima i načinu prijaviljivanja možete pročitati na: www.stipendijezastudente.com

Pročitano 3510 puta
Unija studenata Vršac

Unija studenata Vršac je nevladina, neprofitna organizacija osnovana sa ciljem jačanja studentske zajednice na teritoriji opštine Vršac.

 

office@studentivrsac.org

Adresa sajta www.studentivrsac.org

Anketa

Šta vidite kao najveći problem mladih u Vršcu?

Nasilje - 16.2%
Nedostatak kulturnih sadržaja - 11.1%
Nedovoljno razvijen noćni život - 9.4%
Nedostatak mesta za rekreativne aktivnosti - 6%
Nedostatak posla/stručne prakse - 46.2%
Nedostatak neformalnih edukacija - 11.1%

Ukupno glasova: 117
Glasanje je završeno, dana : avgust 17, 2017

edukacija-logo-kursevi

Baner 231x173

 

  • 1
  • 2
  • 3

TOV

ClickMan

OpstinaVrsac

VAK

OklagijaRS

PokrajinskiSekretarijatZaSportIOmladinu

VrsacPlus

iserbia

PricajmoOTome

KulturniCentarVrsac

eVrsac

edukacija

parakvadvs

VrsacMOJKraj

ArchLAB