subota, 22 novembar 2014 11:43

III međunarodni sajam sporta- Sportska strana Srbije

Napisala 
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)

U hali 2 Beogradskog sajma u periodu od 27. do 29. novembra održaće se Treći međunarodni sajam sporta.  Organizator sajma je Sportski savez Srbije, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta.

 Na Sajmu sporta će biti prisutni predstavnici Ministarstva omladine i sporta, Sportskog savez Srbije, Olimpijskog komiteta Srbije, Antidoping agencije Srbije, Paraolimpijskog komiteta Srbije, granskih sportskih saveza, kao i mnogobrojni sportski prijatelji, sponzori i proizvođači sportske opreme.

Cilj Sajma je da predstavi sva dostignuća vrhunskog, školskog, rekreativnog i univerzitetskog sporta. Na jednom mestu posetioci će moći da saznaju mnoge pojedinosti o svim sportovima, najuspešniji klubovi izložiće svoje medalje i trofeje, a biće održana i brojna predavanja eminentnih stručnjaka iz oblasti sportske medicine, antidopinga i huliganizma.

Sajam se održava pod sloganom „Sportska strana Srbije“, besplatan je za sve posetioce, a obeležiće ga i brojni skupovi i predavanja. Pored savetovanja i stručnih tribina, među kojima posebnu pažnju privlači predstavljanje promena u novom Zakonu o sprečavanju dopinga u sportu, posetiocima će biti predstavljena i treća knjiga iz serijala „Medalje zauvek“. Na dan zatvaranja predviđeno je održavanje Nacionalnog seminara za stručno usavršavanje sportskih radnika u sistemu sporta Srbije.

Sajam sporta otvoriće Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta u Vladi Srbije. Kao bivši vrhunski sportista, ministar će učestvovati u radu brojnih savetovanja, tribina i prezentacija.

Pročitano 4445 puta
Jasmina Krajovan

Četvorogodišnja devojčica izgubljena u svetu odraslih. 

 

 

jasmina.krajovan@studentivrsac.org

Anketa

Šta vidite kao najveći problem mladih u Vršcu?

Nasilje - 16.2%
Nedostatak kulturnih sadržaja - 11.1%
Nedovoljno razvijen noćni život - 9.4%
Nedostatak mesta za rekreativne aktivnosti - 6%
Nedostatak posla/stručne prakse - 46.2%
Nedostatak neformalnih edukacija - 11.1%

Ukupno glasova: 117
Glasanje je završeno, dana : avgust 17, 2017

edukacija-logo-kursevi

Baner 231x173

 

  • 1
  • 2
  • 3

ArchLAB

VrsacPlus

TOV

iserbia

edukacija

OpstinaVrsac

PricajmoOTome

KulturniCentarVrsac

eVrsac

VAK

parakvadvs

ClickMan

Cefix

VrsacMOJKraj

OklagijaRS