utorak, 05 maj 2015 14:48

Studenti Ekonomskog fakulteta osvojili drugo mesto na međunarodnom takmičenju „Case Study Challenge: Inovativne biznis ideje u turizmu primenjive na regiju“

Napisala 
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)
Studenti Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, među kojima je i vrščanin Boris Simović, osvojili su odlično drugo mesto na međunarodnom takmičenju  „Case Study Challenge: Inovativne biznis ideje u turizmu primenjive na regiju“ Takmičenje je sastavni deo Međunarodnog kongresa studenata turizma, održanog u okviru Turizmijade.
 
Pripreme tokom kojih je ideja razvijena započele su sredinom marta. Eliminacioni krug takmičenja podrazumevao je pisanje investicionog projekta i biznis plana, a finalna prezentacija održana je 1.maja u Tivtu, tokom koje je projekat "BEE Resort" i predstavljen, sa fokusaom na finansijsku održivost hotela, odgovorno ponašanje prema lokalnoj zajednici i prirodi, i prevazilaženje očekivanja savremenih kategorija turista inovativnim pristupima.
 
Tim Ekonomskog fakulteta čine studenti - Teodora Ilić, Jelica Đorđević (Smer Turizam i Hotelijerstvo) i Boris Simović (Smer Finansije, bankarstvo i osiguranje).
 
Najviše bodova dobijeno je po osnovu inovacije hotelskih proizvoda, unapređenje turističkog iskustva, marketing plan i finansijsku analizu uspešnosti poslovanja hotela.
Pročitano 2951 puta
Mariana Fodor

mariana.fodor@studentivrsac.org

Anketa

Šta vidite kao najveći problem mladih u Vršcu?

Nasilje - 16.2%
Nedostatak kulturnih sadržaja - 11.1%
Nedovoljno razvijen noćni život - 9.4%
Nedostatak mesta za rekreativne aktivnosti - 6%
Nedostatak posla/stručne prakse - 46.2%
Nedostatak neformalnih edukacija - 11.1%

Ukupno glasova: 117
Glasanje je završeno, dana : avgust 17, 2017

edukacija-logo-kursevi

Baner 231x173

 

  • 1
  • 2
  • 3

VrsacPlus

VAK

OklagijaRS

ArchLAB

PokrajinskiSekretarijatZaSportIOmladinu

VrsacMOJKraj

eVrsac

edukacija

TOV

Cefix

iserbia

PricajmoOTome

KulturniCentarVrsac

parakvadvs

ClickMan