četvrtak, 11 februar 2016 18:00

Vršačke detektivske igre

Napisala 
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)
Unija studenata, u saradnji s Escape Room Vršac, organizuje turnir u bekstvu iz sobe 19, 20. i 21. februara pod nazivom “Vršačke detektivske igre”, prvo takmičenje ovakvog tipa u Srbiji! Ako želite da svoj dan provedete na najzanimljiviji način, ovo takmičenje je pravi izbor za vas.  
 
Za sve ljude timskog duha  koji vole mozgalice i adrenalin pripremili smo pet igara, od kojih je glavna Escape Room - Bekstvo iz sobe (60 min). Pravo učešća ima svako ko se nije oprobao u prvom zadatku vršačkog Escape-a - "Misterija nestalog Vrščanina". Bez obzira na broj osoba u prijavi, do samog dana takmičenja moguće je promeniti broj ljudi u timu, sve dok se on kreće u intervalu od 2 do 5. Cena po članu tima je 500 RSD. Svaki tim će dobiti svoj termin i šansu da odgonetne nepoznato, koji će biti maksimalno sat i po vremena, tako da timovi nisu u obavezi da budu sva tri dana prisutni. 
 
Zanteresovani se mogu prijaviti do srede u ponoć , a već u četvrtak biće obavešteni o svom terminu. Sa pravilima igre i bodovanjem takmičari će biti upoznati po dolasku, a tri najbrže ekipe očekuju i interesantne nagrade.
 
Pored zabavnog, ovo detektivsko takmičenje će imati i humanitarni karakter. Svako ko bude učestvovao u igri naići će na kutiju u kojoj se prikuplja humanitarni čep. Cilj je da, i dok nam je zabavno, mislimo na one kojima treba izmamiti osmeh.
 
Alen Šari, vlasnik Escape Room-a, ističe da ovo takmičeje ima i edukativni karakter.
 
“Pored zabavnog karaktera, ovakav vid takmičenja ima i svoju edukativnu notu, u smislu da se radi na jačanju timskog duha, boljoj komunikaciji, snalaženju u realnim situacijama, u realnom prostoru i vremenu”, rekao je Šari za naš portal.
 
Ako mislite da ste dovoljno snalažljivi da izađete iz misteriozne sobe, prijavite se! Prijavu možete izvršiti popunjavanjem obrsaca koji se nalazi OVDE ili pozivom na broj 0616403248.
 
Pročitano 3942 puta Poslednji put izmenjeno četvrtak, 11 februar 2016 18:25

Anketa

Šta vidite kao najveći problem mladih u Vršcu?

Nasilje - 16.2%
Nedostatak kulturnih sadržaja - 11.1%
Nedovoljno razvijen noćni život - 9.4%
Nedostatak mesta za rekreativne aktivnosti - 6%
Nedostatak posla/stručne prakse - 46.2%
Nedostatak neformalnih edukacija - 11.1%

Ukupno glasova: 117
Glasanje je završeno, dana : avgust 17, 2017

edukacija-logo-kursevi

Baner 231x173

 

  • 1
  • 2
  • 3

Cefix

PokrajinskiSekretarijatZaSportIOmladinu

iserbia

eVrsac

parakvadvs

TOV

OpstinaVrsac

PricajmoOTome

VrsacMOJKraj

VAK

ArchLAB

ClickMan

OklagijaRS

edukacija

KulturniCentarVrsac