nedelja, 27 jul 2014 21:36

Android aplikacija Sportski dan

Napisala 
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)

Sportski dan je android aplikacija namenjena odraslima i deci, koji se rekreativno bave sportom. Cilj ovog servisa je da se korisnicima omogući da jednostavno i brzo pronađu sportske terene za koje se ne naplaćuje ulaz, da im pomogne da se povežu sa ostalim rekreativcima i da organizuju zajedničke treninge, u skladu sa potrebama i interesovanjima. Aplikacija će prikazati i pol korisnika, radi lakšeg planiranja treninga.

Kada preuzmete aplikaciju, potrebno je registrovati se, a neophodno je da imate uređaj koji podržava najmanje verziju Android 2.3. Izborom grada i sporta, korisnik će dobiti spisak svih dostupnih terena, kao i interaktivnu mapu kako do njih stići.

Izborom željenog terena, korisnik će moći da vidi ko će od registrovanih članova takođe biti  tamo, u kom terminu, koliko će ljudi biti, da li će neko od njih poneti loptu (ukoliko to izabrani sport zahteva) i sl. Ukoliko mu nijedan od već otvorenih termina ne odgovara, korisnik može sam, po sopstvenoj želji, da kreira datum i vreme, a ostali će moći da mu se pridruže.

Korisnici aplikacije na ovaj će način moći da steknu nove poznanike sličnih interesovanja, ili će lakše moći da organizuju susret sa svojim prijateljima na sportskom terenu. Osim toga, moći će da kreiraju listu omiljenih terena.

Još jedna pozitivna strana aplikacije je to što će i sami korisnici biti u mogućnosti da predlože nove terene, tako što će ih obeležiti na interaktivnoj mapi. 

Autor servisa Sportski dan je Dejan Đurovski, a aplikaciju možete naći u Google play prodavnici: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sportskidan.android.app ili na veb adresi www.sportskidan.com

 

Pročitano 5991 puta Poslednji put izmenjeno nedelja, 27 jul 2014 22:10
Jovana Kovačević

We're all just stories in the end, so make it a good one. 

jovana.kovacevic@studentivrsac.org

Anketa

Šta vidite kao najveći problem mladih u Vršcu?

Nasilje - 16.2%
Nedostatak kulturnih sadržaja - 11.1%
Nedovoljno razvijen noćni život - 9.4%
Nedostatak mesta za rekreativne aktivnosti - 6%
Nedostatak posla/stručne prakse - 46.2%
Nedostatak neformalnih edukacija - 11.1%

Ukupno glasova: 117
Glasanje je završeno, dana : avgust 17, 2017

edukacija-logo-kursevi

Baner 231x173

 

  • 1
  • 2
  • 3

ClickMan

edukacija

ArchLAB

VrsacPlus

VrsacMOJKraj

OklagijaRS

PokrajinskiSekretarijatZaSportIOmladinu

iserbia

parakvadvs

OpstinaVrsac

eVrsac

KulturniCentarVrsac

TOV

PricajmoOTome

VAK