četvrtak, 25 septembar 2014 17:02

Ohrid - Nova godina (od 59e)

Napisao 
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

OHRID NOVA GODINA 2014 - tako mali grad, a tako puno nudi… netaknuta priroda… riznica kulturnog i istorijskog bogatstva… ohridska caršija za savršen shopping… kafići, restorani i klubovi za fantastičan provod…kraljevski tretman turista… Jedna sasvim drugačija novogodišnja priča, jer su postale nezaboravne novogodišnje noći doživljene na obalama prelepog jezera...

Ohridsko je najstarije jezero na Balkanu, nalazi se na krajnjem jugu BJR Makedonije. Poznato je kao biser Makedonije i celog Balkana, grad istorije i jedna od kolevki pravoslavne duhovnosti. Zahvaljujući svojim osobenostima grad Ohrid i Ohridsko jezero proglašeni su 1980. godine za Svetsko kulturno nasledstvo pod zaštitom UNESCO-a. Naseljen od najranijih vremena nekada je imao 365 crkava – po jednu za svaki dan u godini,a i do danas je sačuvan veliki broj. Poslednjih nekoliko godina se nametnuo kao nezaobilazna destinacija za mlade. Pored toga izleti i niske cene vanpansionske potrošnje doprinose da mladi u potpunosti uživaju na Ohridu.

Termin: 30.decembar 2014. - 3. januar 2015.

Cena: od 59e (za polazak iz Beograda, doplata za prevoz iz Novog sada je 5e)

Informacije na: 064/ 20 – 57 – 070 i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Smeštaj: katalog smeštaja možete videti klikom ovde

CENA ARANŽMANA PO OSOBI (Smeštaj prevoz iz Beograda)

Vila Lihnid,
Apartmani Americano

59€

Vila Martina,
Vila Blažeski,
Apartmani Nikoloski,
Vila Ristak

69€

Aparmani Elena,
Apartmani Žika,
Vila Belkoski,

Vila Anastasia,
Blue Apartmani,
Vila Violeta,
Vila Elbini,
Vila Renesansa,
Vila Dalga,
Vila Centar

79€

LUX: Apartmani DJ,
Apartmani Centar,
Hotel Chingo

89€

Doplata za 1/2 sobu / studio – po osobi

10€

 

Plan puta:

1.dan
Niš – Ohrid
30.decembar 2014. Okupljanje putnika u večernjim časovima na parkingu Tempa u Nišu. Polazak autobusa iz Niša oko 23:30 časova! Noćna vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim pauzama radi odmora, osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti…

2.dan
Ohrid
31.decembar 2014. Dolazak na Ohrid i smeštanje u sobe u jutarnjim časovima. Obilazak grada: Radionica hartije, crkva Sv.Sofije, crkva Sv.Jovana Kanea, Plaošnik, ranohrišćanska bazilika, crkva Sv.Klimenta i Pantelejmona, Samuilova tvrđava, crkva Sv.Bogorodice Perivleptos, antički amfiteatar… Nakon info ture, vreme je za prvu dnevnu žurku zagrevanja i upoznavanja! Povratak u smeštaj, i spremanje za proslavu Nove Godine! Organizovan doček Nove Godine u jednom od najpoznatijih klubova ili restorana u Ohridu. Noćenje.

3.dan
Ohrid
01.januar 2015. Započnite novu godinu uz Afterparty na brodu – uživajte uz muziku naših dj-eva dok krstarite Ohridskim jezerom... Po povratku na Ohrid kratak predah i u večernjim časovima samo pripremili reprizu novogodišnje večeri u obližnjem klubu.. Noćenje..

4.dan
Ohrid
02.januar 2015. Fakultativni obilazak manastira Sveti Naum i Biljaninih Izvora. Posmatraćete usće Crnog Drima u Ohridsko jezero, uživaćete u legendi o vili Jezerki i Biljaninim suzama, čućete otkucaje srca iz kovčega Svetog Nauma, probaćete lekovitu vodu u vrtu crkve Svete Petke, kupićete najlepše suvenire ukrašene ohridskim biserima.. Nakon povratka spremili smo dnevnu žurku - nema stajanja dok traje party putovanje! Vraćamo se u smeštaj, kratak predah i nastavlja se Goodbye Party u obližnjem klubu! Noćenje.

5.dan
Ohrid – Skoplje – Beograd
03.januar 2015. Napuštanje smeštaja i polazak za Srbiju u jutarnjim časovima(oko 10:00). Fakultativni obilazak Skoplja: Dušanov most na Vardaru, Tvrđava Kale, Mustafa-Pašina Džamija, Stari Bazar... Polazak za Niš u poslepodnevnim časovima. Dolazak u Niš u kasnim večernjim časovima.

NAČIN PLAĆANJA:
• Gotovinsko plaćanje:2000 dinara prilikom prijave, narednih 2000 dinara deset (10) dana od dana potpisivanja ugovora, a ostatak 20 dana pre početka aranžmana.
• Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
• Preko računa:uz profakturu izdatu od strane Max travel-a.
• Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.


Aranžman obuhvata
• Prevoz autobusima visoke turističke kategorije (tv, dvd, audio i video oprema, A/C) na relacijama prema programu,
• 3 noćenja u višekrevetnim sobama, studijima i apartmanima iz cenovnika,
• Obilaske prema programu,
• Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
• Organizaciju putovanja u celini.

Aranžman ne obuhvata
• Boravišnu taksu - 1€ po noći,
• Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje: 1.25€ dnevno (od 18 do 65 god.) / 1.00€ dnevno (ispod 18 god.),do osigurane sume 35.000€ - plaćanje u agenciji
• Doplatu za 1/2 sobu - 10€po osobi
• Fakultativne troškove (organizovani doček Nove godine, obilazak manastira Sveti Naum i Biljaninih izvora, Afterparty na brodu i obilazak Skoplja)
• Individualne troškove putnika.

Uz EYCA karticu imate osiguranje u periodu od godinu dana u inostranstvu. Karticu možete izvaditi za 900din, imati osiguranje i niz popusta u Vršcu, Srbiji i inostranstvu. Za detalje o EYCA karticama kliknite ovde.

Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona: 064/ 20 – 57 – 070

Pročitano 44863 puta
Unija studenata Vršac

Unija studenata Vršac je nevladina, neprofitna organizacija osnovana sa ciljem jačanja studentske zajednice na teritoriji opštine Vršac.

 

office@studentivrsac.org

Adresa sajta www.studentivrsac.org

Anketa

Šta vidite kao najveći problem mladih u Vršcu?

Nasilje - 16.2%
Nedostatak kulturnih sadržaja - 11.1%
Nedovoljno razvijen noćni život - 9.4%
Nedostatak mesta za rekreativne aktivnosti - 6%
Nedostatak posla/stručne prakse - 46.2%
Nedostatak neformalnih edukacija - 11.1%

Ukupno glasova: 117
Glasanje je završeno, dana : avgust 17, 2017

edukacija-logo-kursevi

Baner 231x173

 

  • 1
  • 2
  • 3

Cefix

VrsacMOJKraj

PokrajinskiSekretarijatZaSportIOmladinu

iserbia

PricajmoOTome

OpstinaVrsac

VrsacPlus

OklagijaRS

eVrsac

parakvadvs

ClickMan

edukacija

TOV

VAK

KulturniCentarVrsac