petak, 04 decembar 2015 18:25

Seminar "Znanjem protiv Marfija"

Napisao 
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)

FON-ov centar za razvoj karijere već petu godinu za redom organizuje seminar „Znanjem protiv Marfija“. Cilj ovog projekta je da pomogne studentima Beogradskog univerziteta u prevazilaženju treme i usavršavanju javnog nastupa. Seminar traje dva dana i održaće se 12, u prostorijama Opštine Stari grad, i 13. decembra, na Fakultetu organizacionih nauka.

Prvog dana studenti će biti u prilici da slušaju predavanja uglednih stručnjaka čija profesija zahteva javno nastupanje ili se bavi problemom treme koja nastaje pri javnom nastupu. Predavanja će držati novinar Slavko Beleslin, glumac Viktor Savić zajedno sa Vladimirom Trifunovićem (DJ Calavera) i psiholog Mirjana Beara. Pored predavanja biće održana i panel diskusija na temu “Marfi u javnom nastupu” u kojoj će učestvovati glumac Bojan Perić, profesionalni trener poslovnih komunikacionih veština Boris Teodosijević, profesorka na Fakultetu organizacionih nauka Tamara Vlastelica Bakić, Jelena Cice iz Quality Austria i asistentkinja na FON-u Katarina Mirković.

Drugog dana učesnici će moći da se praktično oprobaju u javnom nastupu. Pošto će grupe biti manje, svako će imati priliku da se javno prezentuje i da dobije konkretne informacije kako da unapredi svoj nastup. Radionice će držati Nataša Malinović iz Beogradske otvorene škole i Dragoljub Matić iz NLP instituta.

Seminar je otvoren za studente svih fakulteta Beogradskog univerziteta. Svi zainteresovani za učešće u projektu mogu se prijaviti od 3. do 9. decembra. Prijavne formulare i više informacija o projektu možete pronaći na zvaničnom sajtu FON-ovog centra za razvoj karijere.

Preneto sa sajta http://portalmladi.com/znanjem-protiv-marfija-pobedi-marfija

Pročitano 3886 puta Poslednji put izmenjeno subota, 05 decembar 2015 17:12

Anketa

Šta vidite kao najveći problem mladih u Vršcu?

Nasilje - 16.2%
Nedostatak kulturnih sadržaja - 11.1%
Nedovoljno razvijen noćni život - 9.4%
Nedostatak mesta za rekreativne aktivnosti - 6%
Nedostatak posla/stručne prakse - 46.2%
Nedostatak neformalnih edukacija - 11.1%

Ukupno glasova: 117
Glasanje je završeno, dana : avgust 17, 2017

edukacija-logo-kursevi

Baner 231x173

 

  • 1
  • 2
  • 3

iserbia

VAK

PokrajinskiSekretarijatZaSportIOmladinu

PricajmoOTome

KulturniCentarVrsac

OklagijaRS

OpstinaVrsac

Cefix

eVrsac

TOV

VrsacMOJKraj

ArchLAB

ClickMan

edukacija

VrsacPlus